Gusten Persson Fönsterteknik

Vilka är vi?

Vi är specialister på fönsterrenovering och står för hög kvalitet och kundnöjdhet.

Så här jobbar vi

Vi är specialister på fönsterrenovering och har varit verksamma i branschen sedan 2012. Vi renoverar alla typer av fönster och fönsterdörrar i Stockholm– från traditionell fönstermålning till omfattande verkstadsrenovering.

Gusten Persson Fönsterteknik är ett dotterbolag till familjeföretaget Gusten Persson Måleri som etablerades 1980 av målarmästaren Gusten Persson.

Vi renoverar fönster åt målerikonsulter, bostadsrättföreningar och fastighets- och förvaltningsbolag i Stockholmsområdet.

På företaget är vi över 20 stycken fönsterspecialister med lång yrkeserfarenhet. Våra skickliga medarbetare har olika specialiseringar inom fönsterrenovering allt ifrån: fönstertekniker, målare, snickare och glasmästare som tar hand om era fönster och återställer dem till ursprungligt skick.

Vi renoverar fönster i enlighet med gällande krav och använder material och metoder som motsvarar högt ställda krav på kvalitet, funktion och miljö. Samtliga projekt vi åtar oss säkerställs genom protokoll, egenkontroller och fotodokumentation.