Jobba hos oss

Att Jobba som fönsterrenoverare

Vad erbjuder vi dig och hur är det att arbeta som fönsterrenoverare hos oss?

Vilka är vi?

Vi har flera års erfarenhet inom fönsterbranschen och har gedigen kunskap inom alla delar inom fönsterrenovering. Vi bygger företaget på vår värdegrund kvalitet & miljö och hantverk & pålitlighet. Dessa värdeord genomsyrar hela företaget och det är så vi växer och utvecklas till ett lönsamt fönsterföretag med nöjda medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Vi erbjuder utveckling- och utbildningsmöjligheter på företaget. Vi vill vara ett attraktivt företag inom byggbranschen och ser stora fördelar med att utvecklas långsiktigt tillsammans med våra anställda.

Du arbetar i team tillsammans med dina kollegor och har varierande arbetsuppgifter från start till slut i projektet.

Varför Gusten Persson Fönsterteknik?

Yrkesstolthet
Vi rekryterar dig som är en erfaren fönsterrenoverare, har ett högt engagemang och vill utveckla ditt hantverk på ett välkänt fönsterbolag i Stockholm.

Kollektivavtal och försäkringar
Vi är anslutna till måleriföretagen och följer gällande kollektivavtal. Du har goda arbetsvillkor tillsammans med en trygg anställning. Alla anställda är försäkrade, går på hälsoundersökningar och erbjuds friskvård. Vi tror på långsiktighet och vill att våra anställda ska må bra, trivas och kunna prestera ett arbete utifrån bästa möjliga förutsättningar.

Trivsam arbetsplats
Här arbetar du med trevliga och positiva kollegor. Vi vet att våra anställda är vår främsta stryka och genomför årligen olika aktiviteter för att skapa sammanhållning på företaget.

Är du den vi söker?

Vi letar alltid efter erfarna fönsterrenoverare med ett starkt driv och hög arbetsmoral.
Trivs du med att arbeta med händerna och brinner för fönsterhantverket?
Skicka oss en spontanansökan

Fönster­målare

Vi söker en erfaren och noggrann fönstermålare i Stockholm

Fönster­snickare

Vi söker en fönstersnickare med minst 5-års erfarenhet i Stockholm

Arbets­förmåner