Kundutlåtande

Några av våra samarbeten

Vi är måna om våra kunder och hur vi uppfattas som företag. Vi bygger vår framgång på nöjda kunder och medarbetare.

Vår Bostadsrättsföreningen vill tacka företaget Gusten Person för ett superbra jobb i samband med renoveringen av våra fönster. Vi är supernöjda. Det har skötts väldigt bra från alla håll projektledning och arbetsledning och alla hantverkare som jobbade hos oss. Det var väldigt bra organiserat och det hela löpte på väldigt smidig allt från Avisering i uppstarten och sen under hela renoveringen. Alla som jobbade var väldigt trevliga och tillmötesgående. Det har även flutit på bra med besiktningar efter varje ”etapp”. Resultatet blev ett lyft för alla fastigheterna. 

Brf Digelpressen

Lena Bengtsson

Som boende i och berörd av det pågående projektet Västmannagatan 12 vill jag härmed framföra ett varmt tack för utomordentligt väl utfört arbete av mycket hänsynsfulla och duktiga medarbetare. Det har varit en ren fröjd att följa deras skicklighet och effektivitet fram till det goda slutresultat jag personligen är mycket nöjd med. Det extra arbete jag beställt blev genomfört till högsta belåtenhet, varmt tack!

Brf Bergslagen 25

Jag fick ett väldigt bra intryck av Gusten Persson Fönsterteknik redan från dag ett då vi hade ett litet fikamöte hemma hos mig och gick igenom arbetsplanen. Tydlig information lämnades i brevlådor samt sattes upp i trapphuset innan och under arbetets gång. Väldigt trevliga och tillmötesgående killar som skötte sig utmärkt. Vi är alla i föreningen väldigt nöjda med slutresultatet.

Brf Mandelbrödet

Sebastian Olofsson

Gusten Persson Fönsterteknik har varit väldigt angelägna om att beställaren var nöjd med resultatet på utförandet och med dokumentationen. Företaget var mycket vänliga, korrekta och hjälpsamma i mötet med hyresgästerna. Efter senaste renoveringsprojektet har lovord från hyresgästerna inkommit. Den entreprenaden handlade om en renovering av fönster från 1890-talet. Resultatet är fantastiskt, de ser ut som nya igen.

Einar Mattsson

Monika Biela

Gusten P renoverade ca 230 fönster i kontorsfastighet i centrala Stockholm. Vi på A4 Entreprenad valde Gusten efter en upphandling som de vann. Genom projektet visade sig Gusten P vara vänliga, professionella och enkla att jobba med. Kostnader redovisades på ett föredömligt vis, kvaliteten på jobbet var utmärkt och de personer som bytte fönster och hanterade hyresgästerna var både duktiga yrkesmän och trevliga i kundkontakterna. Vi är mycket nöjda med Gustens P och kommer säkert anlita dem igen

A4 Entreprenad AB

Gusten Persson Fönsterteknik hjälpte oss att renovera våra fönster och jag kan starkt rekommendera denna fönsterfirma. Blev mycket nöjd över resultatet och hur effektivt samarbetet var.

Privatperson

Anders P